Coneix com serà la “Casa Cacao” d’en Jordi Roca

Fa unes setmanes anunciàvem l’inici de les obres de la “Casa Cacao, la nova aventura en la qual s’ha endinsat en Jordi Roca juntament amb el mestre xocolater Damian Allsop. L’obrador de xocolata recordem, comptarà amb una botiga, una xocolateria i un hotel boutique amb 15 habitacions que dirigirà Anna Payet, alhora esposa de Joan.

Doncs bé, gràcies a una recreació digital, podem tenir una idea de com quedarà la que aviat es convertirà en la nova atracció turística de la ciutat.

Segons diuen, la intenció és acabar la primera fase de les obres a mitjans del proper any, és a dir, la part de l’obrador i la botiga que oferirà tot tipus de productes on la xocolata n’és la protagonista, com ara bombons i altres creacions que partiran d’una revisió de la pastisseria clàssica amb xocolata, així com una xocolateria que comptarà amb una cuina, en la qual serviran, entre altres coses, xocolata desfeta amb xurros!

A la fotografia poden veure’s les tauletes embolicades amb paper reciclat de les peles del cacau.

El disseny d’interiors, a càrrec de l’equip de Tarruella Trench Studio també preveu que l’obertura de l’hotel boutique de tres plantes i 15 habitacions (entre 35 i 40 m2) a l’hivern de 2018.

Mentre les obres avancen, el petit dels Roca viatja al Perú a la recerca de l’essència del cacau “Vull trobar el millor cacau que existeix, encara que estigui amagat en l’Amazones. Sé que a Perú ho tenen i espero poder portar-ho a casa i convertir-ho en la millor xocolata del món, amb el respecte i la veneració que requereix haver conegut en persona als qui s’han esforçat perquè jo ho tingui” afirma.

 

Font: BBVA

 

A algú més se li està fent llarga l’espera?

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up

  Participa al

  Sorteig de Nadal

  de Girona Secreta 

  Cada dia, un regal.

  Hem rebut correctament la teva participació!

  Recorda que també pots

  participar cada dia a les

  nostres xarxes socials.