Arriba la 4a edició del Christmas Market König

Sí, ja ho tenim a tocar, el Nadal està a punt d’arribar. L’època desitjada pels més petits, una època plena d’alegria, il·lusió… i encara que a molts no els hi agradi o no se sentin especialment identificats amb l’època, els bons moments amb la família s’ho valen.

Sens dubte un altre sinònim del Nadal són les sorpreses. Ara comença la carrera de fons per fer-nos amb els regals i detalls per aquella o aquelles persones especials per a nosaltres i volem encertar a la primera.

Un bon aparador d’idees per fer un regal les trobareu al Christmas Market König els dies 1 i 2 de desembre, que enguany celebra la seva 4a edició. Novament, el König de Font de l’Abat s’omple de petits comerços perquè la gent pugui gaudir de productes de tota mena, joguines, objectes d’artesania, únics i amb encant. Alguns participants d’aquesta edició són Blame Eugenia, ROOSIK & CO, Anitials, 5de6 Complements, Chic & Paper, Esfruita, Soxshop, C’est Moi, Antiques Corner, Flor A Punt, Begood, Sandra Letters, Cuplé, Blonda, Kauai Watches… entre molts altres!

També trobareu activitats i tallers com ara un taller d’arts florals de la mà de Mª Àngels Artigas, de Flor Al Punt, un taller de lettering per decorar les teves felicitacions, un taller sobre com confeccionar un armari càpsula amb la Mª Àngels Arbusé i, per últim, un concert vermut seguit d’un taller molt interessant sobre gemmologia a càrrec de la joieria ROOSIK & CO.

Com veieu, aquesta edició es presenta carregada de novetats perquè us comenceu a preparar i inspirar per preparar aquells regals que de ben segur impressionaran!

Recorda: Dissabte 1 i diumenge 2 de desembre al König Font de l’Abat!

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up

  Participa al

  Sorteig de Nadal

  de Girona Secreta 

  Cada dia, un regal.

  Hem rebut correctament la teva participació!

  Recorda que també pots

  participar cada dia a les

  nostres xarxes socials.