Torna l’Spring Market König amb una nova edició

0

Ja ha arribat la primavera i això significa que el König prepara una nova edició de l’Spring Market. Enguany se celebrarà el primer cap de setmana de maig, el divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6.

L’espai, el König Font de l’Abat, es vestirà de primavera per acollir múltiples paradetes, tallers i activitats que han preparat amb més de 25 col·laboradors.

El divendres 4 de maig, a les 18h, Local Market organitzarà un taller infantil de decoració “cakepops”, mentre que a la mateixa hora Jordi Rosich de Roosik & Co realitzarà un taller de joieria en viu on es mostrarà el procés artesanal de creació d’una joia d’or.

El dissabte 5 de maig a les 11h Mª Àngels Arbusé realitzarà un taller d’Instagram on donarà 10 tips per millorar la teva galeria instagràmica (a un preu de 10€). A les 12h Jordi Rosich repetirà el taller de joieria en viu i a les 18h la Núria Ferrer, organitzadora professional i sòcia de la AOPE realitzarà un taller d’ordre i rutines per recollir casa teva en pocs minuts.

Finalment, el diumenge 6 de maig a les 12h es viurà un concert vermout a càrrec del grup de jazz gironí “Counting Off Group”.

Durant tots els dies del market hi trobareu un “nail bar” on s’oferiran les millors manicures, a més de manicures pels més petits de la mà de Perfums & Co. També es podrà gaudir d’una exposició d’art al Corner d’Art i Cultura on hi trobareu il·lustracions, llibres, pintures, etc. I, com cada any, també un espai de degustació gourmet.

A més, organitzen un concurs de fotografia a Instagram en el qual la millor fotografia de l’Spring Market amb el hashtag #SMKONIG2018 podrà endur-se un sopar per a dues persones al seu restaurant.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.