El TOP 3 del programa de Fires 2016

0

Si ahir us parlàvem de les tradicions que any rere any duem a terme durant les Fires de Sant Narcís, avui us portem desgranat el programa de Fires d’enguany. No us en perdeu ni un detall!

  1. Concerts a La Copa: enguany estem davant d’un gran any pel que fa a les actuacions a les Barraques de La Copa. Per començar, Oques Grasses, un dels grups més populars de l’escena musical catalana actual, juntament amb Animal, presentaran les seves millors cançons el divendres 28 a les Barraques. El dissabte 29 serà el torn de The Movement, Korxea i No More Lies. L’endemà, el diumenge 30 d’octubre, la festa seguirà amb Teràpia de Shock i l’orquestra Di-versiones. El primer cap de setmana de barraques tancarà el dilluns 31 amb Smoking Souls i Berri Txarrak. Les Barraques tancaran fins el dijous 3 de novembre, que es reprendran amb forá amb els DJs alumnes d’Eumes, The Hacker i Josh Wink. El divendres 4 de novembre podrem veure a Funkystep & The Sey Sisters i Bombino i, finalment, el dia 5 de novembre la despedida de les Barraques serà presidida per Ebri Knight i el popular grup La Raíz, que finalitzarà la seva gira a la nostra ciutat.
  2. Altres concerts gratuïts. No només a la Copa viurem moments musicals! A la Plaça de Sant Feliu, hi viurem les actuacions de Paula Valls i Ramon Mirabet el 29 d’octubre, Joana Serrat i Xarim Aresté el 31 d’octubre, la final del concurs Intro el 3 de novembre, la Black Music Big Band i la Dinamo Statik Funk Explosion el 4de novembre i finalment Maria Arnal amb Marcel Bagés i Xavi Sarrià amb Feliu Ventura el 5 de novembre.
  3. Portes obertes. No només de festa vivim els gironins, i per això, la ciutat també ens proporciona un bon nombre d’ofertes culturals per aquests dies. Nombrosos museus i edificis obren les seves portes gratuïtament per a què tothom en conegui el seu interior. Durant aquestes Fires, podreu visitar gratuïtament: la Seu de la Generalitat, el Museu d’Història de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Museu d’Història dels Jueus, el Museu del Cinema i el Refugi Antiaeri del Jardí de la Infància.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.