Barraques de Girona 2017: ja se sap quantes i quines barraques hi haurà

0

El sorteig per escollir les entitats que tindran barraca a la Copa per les Fires de Sant Narcís de Girona es va celebrar ahir a la nit.

I el resultat va afavorir a: l’Agrupament Escolta i Guia de Pare Claret; el Club de Futbol Santa Eugènia; l’Associació Socioeducativa Nousol; el casal Independentista el Forn; l’Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís; el Club Rítmica Girona; la Penya Doble Set; Mou-te en Bici; l’AMPA CEIP Joan Bruguera; el Club Esportiu Santa Eugènia de Ter; l’Associació Juvenil Salsa Jove; l’AEiG Santa Maria de Vista Alegre; l’Associació de Naturalistes de Girona; els Diables de l’Onyar; l’Associació Cultural l’Ariet; i el Girona Club d’Hoquei.

Hi optaven 26 entitats. També la tindran, de forma directa: el Club d’Escacs Santa Eugènia; l’Escola de Futbol Gironès-Sàbat; i el Club Esportiu Patinatge Artístic. A aquestes se n’hi ha d’afegir quatre de la UdG. Els primers suplents per ordre són: l’Associació Cultural Cubana de Girona, l’Associació Esportiva Gironina de Judo i el Club Esportiu Onyar. El sorteig per escollir la ubicació que tindran a l’esplanada de la Copa es farà el 19 de juliol.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.