Qui som?

Girona Secreta és una pàgina web impulsada per la Marina i en Carles.

Aquest projecte neix l’octubre del 2016, arran d’un treball universitari i pel gran èxit aconseguit a les xarxes socials es va decidir continuar amb ell i tirar-lo endavant.

La pàgina web va començar amb la intenció de recomanar plans a la ciutat: restaurants, bars, activitats, botigues… Bàsicament, descobrir indrets de la ciutat que potser es desconeixien o posar en relleu alguns llocs d’especial interès.

Durant el mes de febrer del 2017 es va treballar en un redisseny de la pàgina web per fer-la més dinàmica, fresca i moderna. A partir de llavors també es van començar a tractar notícies de la província de Girona per convertir-se així en un lloc de referència per a tot el territori gironí.

El març del 2017 va arribar la nominació als Premis Cactus, uns guardons de comunicació de la província de Girona. Finalment, Girona Secreta va quedar entre els tres finalistes en la categoria de l’Influencer de l’Any, un guardó que premia la capacitat influenciadora als canals de comunicació 2.0.

Girona Secreta creix dia a dia intentant sempre buscar nous projectes i propostes atractives pel nostre públic, així que si voleu estar al dia de totes elles, seguiu-nos de ben a prop!

Necessiteu dir-nos alguna cosa? Ens podeu contactar a hola@gironasecreta.com.