Nuvis! Us espera una nova edició del GWB

0

Després del seu èxit a la primera edició, torna l’esmorzar més romàntic de Girona ple de novetats!

El GWB (Girona Wedding Breakfast) reunirà el pròxim 27 de maig a l’ERAM a diferents emprenedors del sector nupcial per assessorar gratuïtament a núvies que comencin a organitzar el seu casament de cares el 2018 i 2019.
Nova edició GWB

En la seva primera edició, que va tenir lloc el 4 de febrer es van esgotar les inscripcions i van participar més de 15 emprenedors, molts dels quals tornaran aquesta edició gràcies a la bona acollida que va tenir l’esdeveniment i les oportunitats de contractació que van sorgir.

L’esdeveniment és gratuït i obert a totes aquelles núvies que es casin el pròxim 2018 o 2019. Durant l’esmorzar, hi haurà ponències i rondes de preguntes als diferents col·laboradors per tal d’assessorar-les en tots els dubtes que els puguin sorgir. Hi haurà exposició de dissenys de vestits, rams, tocats, invitacions, pastissos, candy bar i cartells de fusta personalitzats. També s’obsequiarà a les assistents amb detalls, sorpreses i descomptes pel seu casament.

Si vols tenir la teva plaça per aquest esdeveniment, no t’oblidis de reservar la teva plaça. la seva plaça. Tota la informació a: www.gironaweddingbreakfast.com o enviant un correu a hola@gironaweddingbreakfast.com

Nova edició GWB

El GWB neix de la necessitat de trobar una alternativa a les fires nupcials convencionals, on els nuvis reben molts inputs i molta informació en poc espai de temps, de manera freda, molt comercial i poc personalitzada.

La Sílvia, assessora d’imatge i wedding planner i la Cristina, dissenyadora gràfica i wedding planner, creen amb cada esmorzar, un espai ideal on poder oferir a les núvies un tracte personalitzat, agradable i distes, on ens puguem conèixer i crear un primer vincle molt més proper i sòlid, i ajudar a les núvies amb allò que necessiten de veritat.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.