Plans, notícies i curiositats de Girona

La nostra terra és el mar: Cadaqués

0

No es necessiten grans presentacions per a Cadaqués. El preciós poble del Cap de Creus, reconegudíssim per les seves cases blanques i la seva església, és una opció segura a l'hora d'anar a passar un dia als voltants de Girona. 

Tot i ser un poble petit, ofereix moltíssimes activitats d'oci per a grans i petits: des de passejar per la costa i fer el camí de ronda fins al far de Cala Nans, fins a llogar una embarcació per anar a fer snorkel a caletes sense cap altre accés o anar en kaiak o paddlesurf pel mar al nostre aire. No podem obviar Port-Lligat i la casa de Salvador Dalí.  Les opcions són infinites! 

Si bé el poble té només 3.000 habitants, a l'època estival aquesta xifra es multiplica per 10, arribant als 30.000 turistes convivint al nucli del poble. Per això, nosaltres us recomanem que visiteu Cadaqués al juny o al setembre, quan encara fa calor i podem gaudir de les seves platges, però sense patir les grans multituds de gent que s'aglutinen als mesos de juliol i agost. I si us agraden els pobles costaners a l'hivern, Cadaqués segueix igual de preciós i agafa un encant especial quan vas pràcticament sol pel carrer!

El poble és tan bonic... que fins i tot a Xina l'han volgut clonar! Què és el que més us agrada de Cadaqués? Hi aneu sovint?

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.