Música i festa en família a la primera edició del Solar Sounds Food & Music

0

El proper dissabte Girona veurà nèixer un nou esdeveniment que promet: el Solar Sounds Food & Music! Aquest nou festival, que pretén acostar la música electrònica a la ciutat, se celebrarà el dia 9 de juny a la Plaça dels Jurats de Girona. Des de les 12h del migdia fins a les 22h de la nit aquest espai s’omplirà de food trucks, tallers, mercats, activitats per a tota la família però, sobretot, de bona música.

El festival es dividirà en dues etapes: a partir de les 12h del migdia hi trobareu el “Minisolar”, un Solar Sounds molt especial dirigit en especial als més petits i a les famílies, amb tallers, activitats i moltes sorpreses relacionades amb la música.

A partir de les 16h la música anirà agafant més el relleu amb els sets de quatre DJs molt destacats de l’escena electrònica gironina: Scoom Legacy, Enai, Kid Rose i Volpini, que va resultar el guanyador del concurs de l’escola de música EUMES.

Els seus impulsors han apostat per aquest festival després de dos anys de constant creixement i evolució en festes a terrasses i discoteques gironines. “La veritat és que no ens vàrem plantejar res. Tot va començar d’una manera molt natural. Erem un grup d’amics amb ganes de passar-ho bé. D’una casa particular, vàrem saltar a una festa privada en una masia i d’aquí a un xiringuito i així poc a poc hem anat creixent professionalment fins a día d’avui que realitzem un festival al Barri Vell de Girona. El que sí tenim clar es que no ens posem límits, amb feina i perseverança es pot arribar a on es vulgui.”

“Mai s’havia realitzat a Girona un esdeveniment igual. Es un nou projecte que ens ilusiona molt ja que engloba tot el que portem fent durant 2 anys i en un espai espectacular com és la Plaça dels Jurats. Una de les característiques de Solar Sounds es que tothom és benvingut i aquest cop serà millor que mai, ja que tindràs a primer hora activitats pels més menuts, al migdia podràs venir a menjar als nostres foodtrucks com a la tarda festa, apostant per DJs reconeguts de Girona”, ens van explicar a l’entrevista que els vam realitzar fa només uns dies.

I no patiu per si la pluja ens torna a esguerrar un cap de setmana més: la cita es traslladaria al Centre Cultural La Mercè! Així que no cal que us ho penseu més: ja teniu pla per aquest dissabte!

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.