L’IKEA de Salt, una mica més aprop

Urbanisme aprova la reforma del pla urbanístic de la ciutat

0

La Comissió d’Urbanisme es va reunir ahir a Torroella de Montgrí i va donar llum verda a Salt i Vilablareix per la modificació dels terrenys on previsiblement s’ubicarà una botiga de la multinacional IKEA, a prop del centre comercial Espai Gironès i al costat de la sortida Sud de l’AP-7.

Els dos ajuntaments van demanar unificar en un mateix terreny els dos que actualment ocupen aquesta àrea de 34,7 hectàrees, i de requalificar-los, passant de ser terrenys actualment no urbanitzables a terrenys dedicats a l’activitat econòmica.

Amb aquest pas, sembla que un IKEA a Salt està molt més a prop. Recordem que fa pocs mesos, concretament al setembre, es va realitzar una consulta popular promoguda per l’Ajuntament de Salt i un 87,6% dels votants van posicionar-se a favor de la instal·lació d’una botiga IKEA a la part sud de la ciutat. Tot i que aquella votació no tenia cap vinculació legal, va donar peu a que l’Ajuntament es posés a treballar en la reforma del pla urbanístic de la ciutat que permetrà la obertura d’un IKEA.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.