Girona acull la tercera edició de la Cyberweek amb participants d’arreu del món

0

Avui, 16 d’abril, en el marc de la tercera setmana tecnològica Cyberweek, l’Associació Catalana per la Promoció Teconològica (PROMOTEC), i l’Escola Politècnica Superior, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, han programat un seguit de ponències relacionades amb la ciberseguretat i les noves tecnologies en telecomunicacions, en què participaran especialistes en la matèria d’arreu del món, en especial dels Estats Units, la Xina i Rússia.

A diferència de les darreres edicions, enguany les activitats no es concentraran només a les instal·lacions de la Universitat de Girona, sinó que també se n’oferiran al Centre Cultural La Mercè, que “faran desplaçar els congressistes a Girona i d’aquesta manera es dóna la possibilitat que coneguin la ciutat”, va destacar la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. La regidora també va posar de manifest que “la Cyberweek representa una ocasió més per estimular el turisme de congressos d’àmbit nacional i internacional”.

Pel que fa a les activitats, el dia 16 d’abril a les 13 h tindrà lloc la ponència “Com gestionar la presència online des del petit comerç” al Centre Cultural La Mercè, en què s’abordarà la relació entre les grans plataformes online i el petit comerç. El 17 d’abril a les 12 h, i també a l’equipament cultural de Girona, s’oferirà la conferència “Ciberseguretat per a tots els públics”, en la qual es farà un repàs dels principals riscos de seguretat a la xarxa. Des de la tarda del 17 d’abril fins al dia 20 d’abril es realitzarà la part internacional de l’esdeveniment amb un espai dedicat a la ciberseguretat i les telecomunicacions i trobades de networking entre empreses locals i estrangeres.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.