Autors de Marvel, El Jueves, Superman i molts més a la 2ª edició del Girocòmic

0

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, acompanyat del director editorial de Panini, Alejandro Martínez, i dels responsables de la fira, Aleix Freire i Lluís Bofill, donen el tret de sortida a la segona edició del Girocòmic, la fira del còmic i l’entreteniment de Girona, que se celebrarà de 12 al 15 d’octubre. La fira tindrà lloc a l’espai annex del Palau de Fires de Girona i comptarà amb 40 expositors i un cartell ple de figures de primer nivell internacional.

Passaran pel Girocòmic autors catalans amb projecció internacional com Jordi Bernet, que enguany rebrà el premi Girocòmic Ciutat de Girona en reconeixement a la seva trajectòria professional; Pasqual Ferry, autor de Marvel als Estats Units, o Albert Monteys, humorista gràfic i conegut pel seu pas per El Jueves. També passaran per la fira Carlos Pacheco, dibuixant de còmics com Superman, o Pedro Pérez, responsable de l’story board de Tadeo Jones, entre molts altres. El programa de la fira inclourà, també, 20 xerrades a càrrec dels autors esmentats i prop de 20 tallers vinculats al sector

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacar “l’aposta de l’Ajuntament per la cultura i per apropar-la als més joves” alhora que ha remarcat que “Girocòmic és un planter de cultura per a joves i no tan joves que ja s’ha consolidat i ha d’anar creixent”.

El Girocòmic va néixer amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència i de trobada per a tots aquells aficionats al món del còmic. En l’edició d’enguany incorpora una zona dedicada als jocs de taula i una àrea de videojocs que complementaran les activitats habituals de conferències, projeccions i signatures d’autors, que firmaran les seves obres durant els 4 dies de la fira. El cartell de l’edició d’enguany és obra de l’il·lustrador gironí Xavier Felip.

L’entrada valdrà 6 euros per un dia i alhora també s’oferirà un abonament de 10 euros per als quatre dies.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.