Música a l’aire lliure: Festival Tempo ’17

0

Sota el lema de “Connecta’t amb les estrelles”, del 20 de juliol al 30 d’agost torna el festival Tempo amb un cicle de concerts sota les estrelles. El Tempo [sota les estrelles] és el festival de referència de l’estiu de la ciutat de Girona per excel·lència, ja que, durant 3 intenses setmanes entre els mesos de Juliol i Agost, omplirà de suaus melodies musicals alguns dels indrets més màgics i bonics del Barri Vell.

La Plaça dels Jurats serà l’escenari dels concerts. Un auditori a l’aire lliure per gaudir d’una experiència musical única, amb les millors propostes musicals nacionals i internacionals. Un muntatge efímer però de primer nivell que persegueix l’excel·lència en l’experiència del concert.

D’altra banda, i a resguard de la catedral de Girona es troba un dels jardins més bonics que podem trobar a la ciutat: els del Passeig Arqueològic, transformats durant uns dies en el Village Tempo.

Village Festival TempoUn espai que es converteix en centre cultural de la ciutat a l’estiu. Música en directe amb gran varietat d’estils i formacions, mercat gastronòmic, tallers literaris (TEMPO LLIBRES, TEMPO DE POESIA) o diversió pels més menuts (TEMPITO).

Alguns dels artistes que estaran presents al festival són l’empordanès Sanjosex, La Barcelona Jazz Orquestra amb Anthony Strong, el conjunt Fred i Son, el gran Manu Guix que farà un repàs de la seva carrera i ens oferirà, segur, moments de gran emoció juntament amb el seu piano i una gran banda.

A més hi haurà un parell de concerts sorpresa que pròximament s’anunciaran per les xarxes socials del festival, així que esteu atents als “Tempo Inesperats”!

Per a més informació sobre horaris i preus de les entrades consulteu la web de Festival TEMPO

*Font de les imatges: temposotalesestrelles.com 

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.