El Festival Internacional del Circ, ara a Girona

0

La setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or es farà a Girona, del 22 al 26 de febrer del 2018. La ciutat acollirà per primera vegada aquest festival, que a més s’emmarcarà dins els actes europeus de commemoració dels 250 anys del naixement del circ.

Després d’haver tingut com a seu la capital empordanesa, el Festival es trasllada a la Devesa de Girona principalment per un motiu: la tramuntana. El fort vent feia perillar els muntatges del circ i, per tant, s’ha decidit traslladar-lo a Girona, no sense certa polèmica a l’Ajuntament de Figueres. 

Les carpes del festival s’emplaçaran al Camp de Mart, a la Devesa. Les 30.000 entrades de l’esdeveniment es posaran a la venda a partir del proper 3 d’agost a través del web www.festivaldelcirc.com. Prèviament els espectadors d’anteriors edicions hauran tingut possibilitat d’adquirir-les de manera preferent.

Algunes de les principals companyies del món del circ ja han confirmat l’aportació a Elefant d’Or 2018 dels seus nous muntatges artístics: el Gran Circ estatal de Rússia, el Circ Nacional de Vietnam o el Circ Nacional de Pyongyang presentaran al Festival les seves noves troupes d’acròbates. En total el Festival oferirà 24 atraccions inèdites a Europa que competiran davant un jurat d’experts internacionals per aconseguir un dels Elefants dalinians d’or, el guardó que dóna nom al Festival.

Fotografia de Robert Reig

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.