Excursions de tardor prop de Girona

0
1 de 6

Que el fred no et deixi tancat a casa

El fred ha arribat però no podem deixar que acabi amb les nostres ganes de sortir de casa: les excursions no són només per a l’estiu, i la tardor és un gran moment per redescobrir indrets que fa anys que no visitem o que directament encara no hem visitat mai. I és que amb un cop de cotxe som a prop de molts pobles fantàstics on podrem passejar, menjar i descobrir. 

 

Camprodon
2 de 6

Camprodon

Tots hem visitat algun cop el poble que dóna nom a una de les valls més boniques de la nostra terra: la Vall de Camprodon. Encara que sembli que Camprodon n’és la capital comercial pels seus carrers amb botigues, no podem negar l’encant de seu Pont Nou i dels seus carrerons. A més tenim ben a prop Setcases o Beget, del qual en parlarem més endavant. 

 

Rupit
3 de 6

Rupit

Menys de 300 habitants en un poble amb més de mil anys d’història. Rupit, conegut pel seu pont i la seva proximitat amb el salt de Sallent s’ha convertit en un must de les excursions per Catalunya. Un petit poblet amb cases antigues de pedra i carrers empedrats i estrets.

 

Beget
4 de 6

Beget

Amb poc més de 20 habitants, Beget és un poble medieval que sembla que hagi quedat congelat en el temps. Encara que actualment pertany a Camprodon, fins fa menys de 50 anys encara pertanyia a la comarca de l’Alta Garrotxa. No us enganyarem: el poble és petit i amb una horeta el tindreu tot vist. Això sí: que no us espantin les curves per arribar-hi perquè no us el podeu perdre. Estem segurs que us encantarà! 

 

Castellar de n’Hug
5 de 6

Castellar de n’Hug

El riu Llobregat neix amb tota la força de la naturalesa, entre les pedres i els rocs a Castellar de n’Hug. Des del poble fins al seu naixement hi ha només un quilòmetre en una ruta de senderisme apta per a totes les edats i condicions, tot i que no la podreu realitzar amb cadiretes o cadires de rodes. Aquesta visita la podem realitzar durant tot l’any però us recomanem fer-la després d’unes quantes pluges per veure com el torrent baixa amb una potència màxima.

 

Montserrat
6 de 6

Montserrat

Una visita obligada per a tots els catalans: el seu monestir, la ja arxifamosa Moreneta, les muntanyes amb formes impossibles i les mil possibilitats que ofereix per arribar-hi ja sigui a peu, en bicicleta, en cremallera o en telecabina fan que Montserrat sempre ofereixi noves opcions per qui la vulgui visitar. 

 

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.