Entrevistem als impulsors del Festival “Solar Sounds Food & Music”

0

Fa gairebé un any ja els vam tenir a Girona Secreta i tornem a entrevistar-los perquè el proper 9 de juny ompliran Girona de música amb un esdeveniment únic. Parlem de l’equip del Solar Sounds, que estan organitzant el Solar Sounds Food & Music, un festival molt especial en el que Girona Secreta hi col·laborem!

Ja fa 2 anys que vau començar el camí amb Solar Sounds. Us haguéssiu imaginat mai arribar fins aquí quan vau començar?

La veritat és que no ens vàrem plantejar res. Tot va començar d’una manera molt natural. Erem un grup d’amics amb ganes de passar-ho bé. D’una casa particular, vàrem saltar a una festa privada en una masia i d’aquí a un xiringuito i així poc a poc hem anat creixent professionalment fins a día d’avui que realitzem un festival al Barri Vell de Girona. El que sí tenim clar es que no ens posem límits, amb feina i perseverança es pot arribar a on es vulgui.

 

Entrada gratuïta, food trucks, bona música i diversió per a totes les edats. Perquè més no ens podem perdre el Solar Sounds Food & Music?

Mai s’havia realitzat a Girona un esdeveniment igual. Es un nou projecte que ens ilusiona molt ja que engloba tot el que portem fent durant 2 anys i en un espai espectacular com és la Plaça dels Jurats. Una de les característiques de Solar Sounds es que tothom és benvingut i aquest cop serà millor que mai, ja que tindràs a primer hora activitats pels més menuts, al migdia podràs venir a menjar als nostres foodtrucks com a la tarda festa, apostant per DJs reconeguts de Girona.

 

Parleu de “tornar a Girona tot el que us ha donat” amb aquesta gran festa. Què ha suposat la ciutat per a vosaltres i les vostres carreres professionals?

Girona és on va nèixer la promotora de música electrònica però els 4 integrants ja veniem de diferents backgrounds anteriorment. Tot i no ser de la capital gironina cap dels quatre: Krasi de Torelló, Eloi de Vic, Javi de Barcelona i Oriol de Banyoles, la ciutat i la seva gent sempre ens ha acollit des del primer moment amb una estima especial i gràcies a ells ens hem pogut donar a conèixer en altres espais.

 

Com va sorgir la idea de passar d’organitzar festes a les terrasses de moda de Girona a muntar un esdeveniment destinat a les famílies al centre del Barri Vell?

No ens volem emmarcar en cap context en concret. Les nostres festes són eclectiques i per tot tipus de públic on el que predomina sobretot és el bon ambient i la bona música.

 

El vostre públic fins ara eren els joves i amb el Solar Sounds Food & Music voleu apropar als més petits i a les famílies. Us plantejeu un Solar Sounds sènior en un futur?

I perquè no? Com et deia en la pregunta anterior… no ens tanquem a res!

 

Teniu alguna sorpresa guardada pel Solar Sounds Food & Music? Ens en doneu alguna pista?

Sí, sempre tenim cartes sota la màniga. Veniu i descobriu-les per vosaltres mateixos! 😉

 

Quins plans teniu per aquest estiu? On us podrem veure properament?

El nostre estiu s’enfocarà principalment a la Costa Brava i a Barcelona. Estigueu atents a les xarxes de Solar Sounds a Facebook i Instagram per saber les nostres pròximes dates!

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.