El nou dispositiu RondaGi

2

A partir del 6 de març, es començaran a repartir els adhesius RondaGi que permetran als usuaris de l’autopista AP-7 passar pel tram gratuït entre Fornells de la Selva i Vilademuls sense necessitat d’aturar-se.

Aquest adhesiu enganxat al vidre de funcionament similar al Via-T, ja que els usuaris hauran de passar per aquests tipus de carrils si volen fer ús del dispositiu. Podreu sol·licitar aquests adhesius als diferents peatges de Girona Nord i Girona Sud, on hi haurà un empleat que n’explicarà el funcionament i ajudarà els usuaris a col·locar-lo correctament i als ajuntaments de Girona i a poblacions com Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Vilademuls, Vilablareix, Aiguaviva, Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter i Fornells, i al consell comarcal del Gironès fins a esgotar-ne les existències.

No obstant, des d’Abertis han afirmat que no cal estar empadronat en un dels municipis del tram per obtenir-lo, ja que la finalitat d’aquesta iniciativa és la de proporcionar a tots els gironins unes millors connexions territorials.

2 comentaris
  1. nadeia diu

    Disculpeu, és a partir del 6 de MARÇ

    1. GironaSecreta diu

      Cert, ha estat una confusió al escriure. Gràcies!

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.