La Copa dels petits: Tota la programació musical infantil de les Fires 2017

0

DISSABTE 28 D’OCTUBRE, A LES 12 H

2princesesbarbudes 

Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop per a tota la família amb instruments de joguina.

 

DIMECRES 1 DE NOVEMBRE, A LES 12 H

El Pot Petit

El Pot Petit desembarquen amb el seu format més festiu i espectacular. Un concert amb 8 músics a l’escenari i un espectacle que farà ballar a tothom. No us perdeu aquesta oportunitat única de viure un gran concert que combina la música, amb els titelles i el teatre! Amb els temes més coneguts del grup com el Cuc poruc, Els Pirates, El drac Rac i moltes més cançons gaudirem de valent amb tota la família!

 

DISSABTE 4 DE NOVEMBRE, A LES 12 H

Reggae per Xics

The Penguins porten el seu nou espectacle Reggae per Xics. Amb ganes de fer d’aquesta proposta pionera i amb tan bona acollida arreu, una experiència única per a tota la família, el nou show de The Penguins ens situa aquest cop a un programa de ràdio on tot és possible, i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor.

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.