Cine i concerts a la fresca!

0

Cartell cicle Cinema i concerts a la fresca

La zona de les palmeres del parc Central, just a l’exterior de L’Estació Espai Jove, tornarà a bullir d’activitat aquest mes de juliol amb una nova entrega de cinema i concerts a la fresca organitzats per l’Ajuntament de Girona, a través de la Secció de Joventut.

Les pel·lícules es projectaran a partir de les 22 h. El cicle arrencarà el dimecres 5 de juliol amb Truman, el dimecres 12 de juliol es projectarà Captain Fantastic i tancarà el cicle el 19 de juliol la comèdia anglesa Pride nominada als Globus d’Or l’any 2014 com a millor pel·lícula de comèdia-musical.

El dijous 6 de juliol a les 20 h podrem gaudir del concert de Lu Rois. La compositora, pianista i cantant, actualment immersa en la gravació del seu nou àlbum, ens presentarà el seu darrer treball: Cau de Lluna (autoeditat, 2016).

El dijous 13 de juliol, també a les 20 h, serà el torn del joves músics de Beatjammers. Una original proposta per amants i curiosos que vulguin gaudir d’una sessió de ritmes que es desenvolupen seguint la intuïció i les sinergies que es generen sobre l’escenari. Aquests dos concerts, juntament amb el de la Girona Banda Band i 13th Magic Skull, que es celebraran el dissabte 29 de juliol, formen part del cicle de música en viu als jardins i parcs de la ciutat “Notes al parc”.

 

 

Deixa una resposta

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.